U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

HOE WERKT HET?

Stadsverlichting is een initiatief van Tijn Touber

Mensen die stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en komen er minder verkeersongevallen voor. Als je samen stil bent, kom je weer thuis – bij jezelf en bij elkaar. Je komt in verbinding met je diepste essentie – met wat je bent, in plaats van wat je bent geworden. In de stilte zijn we verbonden - met onszelf en met de ander.

Te midden van het drukke leven van alledag, te midden van onze soms nog drukkere omgeving, kan het een uitdaging zijn om tijd en ruimte voor jezelf in stilte te vinden. Nog nooit was het zo belangrijk als nu. Juist om deze reden organiseert Marion elke tweede zondag van de maand stilte- en meditatiebijeenkomsten welke intiem en laagdrempelig zijn en waarbij het niet uitmaakt of je pas begint of geoefend bent. 

Er zijn matjes, krukjes en meditatiekussen aanwezig. Geef bij je aanmelding even aan waar je voorkeur naar uitgaat zodat dit klaar staat/ligt. Denk aan makkelijke kleding en warme sokken. Schoeisel mag in het halletje. Neem eventueel een omslagdoek of deken mee...

Je komt vanaf 19:45 in stilte binnen en om 20:00 start na een korte inleiding de meditatie van een uur soms onder begeleiding van achtergrondmuziek, soms in stilte. Na afloop klinkt de klankschaal, tijd om even uit te rekken en 'terug te komen'. Daarna ruimen we samen in stilte op en kun je in stilte vertrekken. Er doen al 1224 huiskamers mee!

 

Wel even aanmelden ivm plek. Er is plek voor 9 personen. Deelname is gratis. 

 

Link

https://citiesoflight.org/nl/living_rooms/2306